start

Indexmenu

Tux4u(R) Support Wiki

Welkom!

Welkom bij de Support Wiki van Tux4u!
Met deze Wiki hopen wij u als klant nog beter te kunnen ondersteunen in het gebruik van onze Linux & Open Source producten.

Nog geen klant van ons?
Kijk dan op Tux4u.nl voor meer informatie over al onze Linux & Open Source producten.

Op deze Wiki vindt u:

• Algemene Linux & Open Source documentatie (vrij toegankelijk)
  • Support documentatie voor klanten (toegankelijk na inloggen)
Navigatie binnen de Wiki
Inloggen Inlog-knop (rechtsboven)
Overzicht van beschikbare pagina's Indexmenu-link (linksboven) of Index-knop (rechtsboven)
Terug naar deze pagina (“Home”) klik op het “Tux4u(R) Support Wiki”-logo (rechtsboven)
Zoeken gebruik het Zoekvenster (rechtsboven)

Tux4u(R)/Penguin Suite Forever Support

Documentatie Tux4u(R)/Penguin Suite Documentatie
Informatie over en link naar het Supportformulier Supportformulier

Copyright © 2011-2019 Tux4u

Het copyright van alle documenten op deze Wiki berust bij Tux4u tenzij anders aangegeven.
Gehele of gedeeltelijke herpublicatie van de documenten in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tux4u.
Het opnemen van verwijzingen (links) in een website naar pagina's in deze Wiki is toegestaan.

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze Wiki is geheel voor eigen risico.

Tux4u adviseert u met klem om:

• De beschikbare (actuele) documentatie op uw systeem te raadplegen, zoals:
    • Linux “man pages”
    • Documentatie in “/usr/share/doc/”
  • Een backup te maken van uw gegevensbestanden alvorens wijzigingen in een systeem en/of netwerk aan te brengen.

De documentatie wordt ter beschikking gesteld “as is”.
Dit betekent dat documentatie onvolledig kan zijn, achter kan lopen op de stand van de betreffende software/hardware of onjuistheden kan bevatten.
Tux4u stelt zich ten doel de documentatie zo accuraat mogelijk ter beschikking te stellen voor zover zij daar invloed op uit kan oefenen.
Gelieve eventuele onjuistheden aan Tux4u door te geven via het Supportformulier, of indien u geen klant bent via de contactformulier op de Tux4u® website.

.

Copyright © 2011-2019 Tux4u
http://www.tux4u.nl

start.txt · Laatst gewijzigd: 2019/05/20 16:19 (Externe bewerking)