start

Klik hier voor Indexmenu: Indexmenu

Tux4u Support Wiki

Welkom!

Welkom bij de Support Wiki van Tux4u!

Navigatie binnen de Wiki
Overzicht van beschikbare pagina's Indexmenu-link (linksboven)
Terug naar deze pagina (“Home”) klik op het “Tux4u(R) Support Wiki”-logo (linksboven)
Zoeken gebruik het Zoekvenster (rechtsboven)

Copyright © 2011-2019 Tux4u

Het copyright van alle documenten op deze Wiki berust bij Tux4u tenzij anders aangegeven.
Gehele of gedeeltelijke herpublicatie van de documenten in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tux4u. Het opnemen van verwijzingen (links) in een website naar pagina's in deze Wiki is toegestaan.

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze Wiki is geheel voor eigen risico.

Tux4u adviseert u met klem om:

• De beschikbare (actuele) documentatie op uw systeem te raadplegen, zoals:
    • Linux “man pages”
    • Documentatie in “/usr/share/doc/”
  • Een backup te maken van uw gegevensbestanden alvorens wijzigingen in een systeem en/of netwerk aan te brengen.

De documentatie wordt ter beschikking gesteld “as is”.
Dit betekent dat documentatie onvolledig kan zijn, achter kan lopen op de stand van de betreffende software/hardware of onjuistheden kan bevatten.

.

Copyright © 2011-2021 Tux4u
http://www.tux4u.nl

start.txt · Laatst gewijzigd: 2021/04/06 16:51 (Externe bewerking)