Indexmenu

Tux4u(R) Support Wiki

Welkom!

Welkom bij de Tux4u® Support Wiki van Integrated Services!
Met deze Wiki hopen wij u als klant nog beter te kunnen ondersteunen in het gebruik van onze Linux & Open Source producten.

Nog geen klant van ons?
Kijk dan op http://www.tux4u.nl voor meer informatie over al onze Linux & Open Source producten.

Op deze Wiki vindt u:

• Algemene Linux & Open Source documentatie (vrij toegankelijk)
  • Support documentatie voor klanten (toegankelijk na inloggen)
Navigatie binnen de Wiki
Inloggen Inlog-knop (rechtsonder)
Overzicht van beschikbare pagina's Indexmenu-link (linksboven) of Index-knop (rechtsonder)
Terug naar deze pagina ("Home") klik op het "Tux4u(R) Support Wiki"-logo (rechtsboven)
Zoeken gebruik het Zoekvenster (rechtsboven)

Tux4u(R)/Penguin Suite Forever Support

Documentatie Tux4u(R)/Penguin Suite Documentatie
Informatie over en link naar het Supportformulier Supportformulier

Copyright

Copyright © 2011-2013 Integrated Services

Het copyright van alle documenten op deze Wiki berust bij Integrated Services tenzij anders aangegeven.
Gehele of gedeeltelijke herpublicatie van de documenten in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Integrated Services.
Het opnemen van verwijzingen (links) in een website naar pagina's in deze Wiki is toegestaan.

Disclaimer

Het gebruik van de informatie op deze Wiki is geheel voor eigen risico.

Integrated Services adviseert u met klem om:

• De beschikbare (actuele) documentatie op uw systeem te raadplegen, zoals:
    • Linux "man pages"
    • Documentatie in "/usr/share/doc/"
  • Een backup te maken van uw gegevensbestanden alvorens wijzigingen in een systeem en/of netwerk aan te brengen.

De documentatie wordt ter beschikking gesteld "as is".
Dit betekent dat documentatie onvolledig kan zijn, achter kan lopen op de stand van de betreffende software/hardware of onjuistheden kan bevatten.
Integrated Services stelt zich ten doel de documentatie zo accuraat mogelijk ter beschikking te stellen voor zover zij daar invloed op uit kan oefenen.
Gelieve eventuele onjuistheden aan Integrated Services door te geven via het Supportformulier, of indien u geen klant bent via de contactpagina op de Tux4u® website.

.

Copyright © 2011-2013 Integrated Services
http://www.tux4u.nl

start.txt · Laatst gewijzigd: 2017/01/18 14:21 (Externe bewerking)

Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki